Spa στο σπίτι bellebox tips

3 προϊόντα για τέλεια επιδερμίδα: 10 λεπτά spa στο σπίτι

Υπάρχουν ημέρες που θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και να φροντίσεις την επιδερμίδα σου; Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλεις να κάνεις μερικές θεραπείες spa, πάντα κάτι "σκάει" την τελευταία στιγμή και αναγκάζεσαι να βάλεις πάλι σε δεύτερη μοίρα τη ρουτίνα ομορφιάς σου;


Για να έχεις μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα δεν είναι απαραίτητο να κάθεσαι για ώρες στο κέντρο αισθητικής. Μπορείς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου σε λιγότερο από 10 λεπτά στο σπίτι και να την να λάμψει με ελάχιστη προσπάθεια. Σε αυτό το άρθρο, θα σου προτείνουμε τρία καταπληκτικά προϊόντα που επιλέξαμε ειδικά για σένα, ώστε να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου και να μπορέσεις να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ρουτίνα ομορφιάς Belle!

Beauty αξεσουάρ προσώπου

Ναι! Σωστά. Ξεκίνησε τη φροντίδα του προσώπου σου με αυτή τη μοναδική βούρτσα. Η περιποίηση με ξηρή βούρτσα είναι γρήγορη και αποτελεσματική και απαιτεί μόνο 2 λεπτά από το χρόνο σου. Θα ερωτευτείς αυτό το προϊόν, όχι μόνο λόγω του τελικού αποτελέσματος, αλλά και της ευκολίας με την οποία καθαρίζει την επιδερμίδα σου, κάνοντάς την πιο απαλή, φωτεινή και τονισμένη. Είσαι έτοιμη; Ας ξεκινήσουμε! Ένα προϊόν που είναι εύκολο να χρησιμοποιήσεις και το οποίο μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει έως τώρα, κρύβεται στο κουτί του Απριλίου.

vourtsa-prosopou

Τρόπος χρήσης:

  • Με απαλές κινήσεις πέρνα τη βούρτσα κατά τη μύτη, πάνω στα ζυγωματικά, γύρω από τα μάτια, σε όλο το μέτωπο και τα μάγουλα, κάτω από το σαγόνι και το λαιμό και από το λεμφικό σύστημα για να απαλλαγείς από τις ρύπους και τις τοξίνες.

  • Πάντα να την χρησιμοποιείς σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

  • Μετά τη χρήση, άπλωσε σέρουμ ή ενυδατική κρέμα.

  • Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείται το πρωί.

  • BelleTip: Μπορείς να καθαρίσεις τη βούρτσα σου ρίχνοντας λίγο άμυλο καλαμποκιού (corn flour) ή σκόνη αργίλου και να τρίψεις απαλά τις τρίχες.

ΜΗΝ βραχεί η βούρτσα. ΜΗΝ την χρησιμοποιείς σε ραγισμένο, ερεθισμένο ή  δέρμα με εγκαύματα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και για την ευαίσθητη. Vegan. Cruelty-free.

3 σε 1 must προϊόν κατά των μαύρων στιγμάτων

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να καταπολεμήσεις τις ατέλειες και πόσο χρόνο χρειάζεται για να βρεις το κατάλληλο προϊόν. Εμείς το κάναμε για εσένα και θέλουμε να σου παρουσιάσουμε έναν πειρασμό ομορφιάς που σίγουρα θα ερωτευτείς. Αυτό το προϊόν απολέπισης θα αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή και φρέσκια, μόλις σε 3 λεπτά.

Αυτό είναι το μικρο-απολέπιση 3 σε 1, το οποίο με τα μικρά σωματίδια του σου υπόσχεται μια απαλή και αποτελεσματική απολέπιση. Η σύνθεση του με 3% γλυκολικό οξύ θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, θα φωτίσει την επιδερμίδα σου και θα βελτιώσει την όψη και την υφή της, ενώ το σαλικυλικό οξύ θα φροντίσει για τον καθαρισμό των πόρων και θα αντιμετωπίσει τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα. Μετά την πρώτη χρήση περίμενε μια επιδερμίδα σαφώς πιο καθαρή, απαλή και φωτεινή. Ζήτω! Αυτό το προϊόν θα το βρεις στο κουτί του Σεπτεμβρίου.

apolepisi-mavron-stigmaton NIP+FAB Glycolic Fix Scrub 75 ml
Τρόπος χρήσης:

  • Άπλωσε σε βρεγμένο πρόσωπο με απαλές κινήσεις μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

  • Ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

  • Χρησιμοποίησέ το, το πρωί ή το βράδυ, ΕΩΣ και τρεις φορές την εβδομάδα. 

  • Μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Μην το χρησιμοποιείς σε ερεθισμένο ή ξεφλουδισμένο δέρμα. ΔΕΝ είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών. Vegan. Cruelty-free.

Μάσκα χωρίς ξέπλυμα 

Στο τέλος, ολοκλήρωσε το 10λεπτο spa με μια μάσκα προσώπου που δεν ξεπλένεται. Με αυτή τη μάσκα, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις 20-30 λεπτά για να την ξεπλύνεις! Ναι! Η μάσκα SYMBIOSIS εφαρμόζεται χωρίς να ξεπλένεται. Θα τη βρείς στο κουτί του Αυγούστου.

maska khoris xeplima SYMBIOSIS

Η σύνθεση της ξεχωρίζει με πολλά εξαιρετικά συστατικά, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ. Οι υπερδυνάμεις της περιλαμβάνουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, της περίσσειας σμήγματος, τις ατέλειες, τον καθαρισμό, τη συρρίκνωση των πόρων, τη βελτίωση της εμφάνισης των ουλών και των ατελειών, αλλά και των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το αποτέλεσμα; Μια πιο λαμπερή, απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με ακόμα πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση. 

Τρόπος χρήσης:

  • Βάλε ένα μικρό ποσοστό της μάσκας σε καθαρό, στεγνό δέρμα.

  • Περίμενε να απορροφηθεί καλά το προϊόν. ΜΗΝ ξεπλύνεις.

  • Μπορείς να τη χρησιµοποιείς σύµφωνα µε τις ανάγκες σου ( προτείνουµε µέχρι 3 φορές την εβδοµάδα).

  • Να αποφεύγεις την επαφή με τα μάτια. Cruelty-free. 

Με αυτά λοιπόν τρία απλά βήματα μπορείς να πετύχεις μια όμορφη, λαμπερή επιδερμίδα σε λιγότερο από 10 λεπτά. Βάλε αυτή τη μίνι spa ρουτίνα στο πρόγραμμα ομορφιάς σου. Σου αξίζει να δείχνεις και να αισθάνεσαι καταπληκτική!

Επιλέγουμε πάντα προσεκτικά τα προϊόντα που θα συμπεριλάβουμε στα μηνιαία κουτιά μας. Διαλέγουμε επίσης καλλυντικά που είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος. 

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το περιεχόμενο της μηνιαίας έκδοσής μας; Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους λογαριασμούς μας στο Facebook και στο Instagram μας @belleboxgr  👈

Αν δεν έχεις κάνει την συνδρομή σου ακόμα,

👇 μπορείς να την κάνεις απευθείας στο σάιτ μας👇

logo bellebox

Επιστροφή στο ιστολόγιο